Fons complert-qui

QUI SOM 

     
   Xarcom, s.c.p.  neix de la fusió de dues empreses familiars Berguedanes, Electrònica Vancell i Televisió Montes, s.l. dedicades integrament a la recepció i distribució de senyals de televisió,       tant terrestres com de satèl.lit, així com a la venda, instal.lació i reparació de televisors, equips de música i altres aparells electrodomèstics. El dia vint-i-tres de març del 2004, constituïm la societat amb l’objectiu d’adquirir, gestionar, millorar i augmentar els servei de les xarxes d’Avià, Berga, Guardiola de Berguedà i La Pobla de Lillet a l’empresa que va fer aquestes instal.lacions i propietària de les mateixes fins a aquell moment (Tecnocolor TT Telecomunicaciones, s.l.) d’Igualada.
   El vint-i-set de maig del 2004, obtenim els projectes de HFC (sistema híbrid de Fibra Òptica i cable coaxial) de les nostres xarxes, segellats per l’ Il.lustre col.legi d’ Enginyers de Telecomunicació de Catalunya, requisit indispensable per al seu registre a la C.M.T. (Comisión del Mercado de las Telecomunicaciones). Actualment C.N.M.C.    
   El vint-i-vuit de juliol del 2004,  Xarcom, s.c.p. s’inscriu oficialment com a operador de cable a la C.M.T. amb l’expedient RO 2004/1050. Des d'aquell moment, Xarcom, s.c.p. és titular de quatre autoritzacions administratives per a la explotació de xarxes de telecomunicació que permetin el subministrament i intercanvi d’informació en forma d’imatges, sons, textes, gràfics o combinacions d’ells als usuaris en els seus domicilis, de forma integrada, així com per a la prestació de serveis de televisió per cable, televisió interactiva, televisió de pagament, video i audio sota demanda, prestació de transmissió de dades com poden ser: proveïdor d’accès a internet (EDI) intercanvi electrònic de dades i també prestació del servei de transport de trànsit telefònic IP.
© Xarcom 2015 -  Dissenyat per CREATIU DIGITAL - Avís legal